ketvirtadienis, kovo 10, 2005

puolimai ir raumenu tonusas

puola virusai. v. sirguliuoja, rodės, jog Urtei pagerėjo, o pasirodo šiandien vėl temperatūra, vakar žiauriai kosėjo, šiandien gal kiek mažiau. skambinau gydytojai - jos nuomone jau antibiotikų reikia. o jų taip nesinori, dar bandysim šiandien be jų. ir nuotaikos neturi - niekur manęs nepaleidžia, greit susinervina.
va, dar noriu apie masažų reikalingumą parašyti. kiekvienam vaikui - tiksliau kūdikiui, nežinau kaip vaikui, jų reikia.. (visiems reikia). kai paklausau, tai tik mano kaimynė savo mergaitė, kasdien mankštindama pati pavyzdingai augino. mes savo kursą trijų savaičių atlankėme dėl kojų įsitempimo - nesivartė pusės metų būdama. o po to greitai ir ropot pradėjo, ir atsistojo. Valdų Miglė va jau keturis užsiėmimus turėjo - rankytės įtemptos, dėl to nesivertė. ir dar mažiausiai pora vaikų girdžiu - vieniems kojų, kitiems rankų raumenų tonuso padidėjimas ar sumažėjimas. jei mąstyt kad tai rodo ir nervinės sistemos darbą, tai ne kas...
gydytoja atėjus paklausė Urtės širdutę ir paklausė ar nedarėm kardiogramos. ne. reiks padaryt. neramu pasidarė - negi visiems daro?

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

ghm... Nu ir rašytoja. Viduryje sakinio taškas. Po taško nėra tarpo, bei tesiama iš mažosios raidės. Raštingumo lygis nedidelis.

ugne rašė...

tikrai prastoka rašytoja. rašymas tik sau, negalvojant apie kitus, skaitančiuosius.