ketvirtadienis, birželio 19, 2008

sunkus laikas

buna tokių, sunkių laikų. suspaustų. Urtei šiom dienom nelengva. be to, kad klausosi kaip mama su tėte apie gyvenimą garsiai kalba, širyt radau, visai netyčia, mažą mažą vos pastebimą erkę... atkreipiau dėmesį tik dėl to, jog aplink buvo paraudę. juk apgamai ne tokie.. endemik erkutę, mažą vaikutį erkės, ištraukė (patys nesugebėjom), kraujo tyrimus dėl laimo ligos liepė daryti po mėnesio. encefalitas, jei buvo užkrėsta, pasireikš per dvi tris savaites, ne vėliau nei po mėnesio. tokiu atveju - tiesiai į ligoninę. stipriai išreikšti gripo požymiai turi būti.
kita - vakarinis pasivažinėjimas dviračiais gana liūdnai baigėsi šiandien - antakalnio (mūsų poliklinikoje chirurgas būna tik dvi popietes per savaitę) traumatologai konstatavo pirmo pėdos kaulo lūžį ir nusiuntė daryti langetės. ruošėsi gipsuoti, bet persigalvojo, ačiū jiems. na, iš principo supratom, kad nieko baisaus, seneliai nesijaudinkite. nestipriai, dvi savaites pabus sėdimoje pozoje. šiuo metu džiaugiuosi kad sveria tik aštuoniolika kg..

3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

ooo, tikrai sunkus laikas :| laikykites!

ugne rašė...

neparašiau dar apie kosulį ir temp:) kas kartą tenka stebėtis vaikų, o gal tiesiog žmogaus, prisitaikymu prie aplinkybių. šiuo metu namie koja netrukdo nei rankas plautis, nei dūkti su broliu... kaip vijurkas pažemy ropinėja.. atrodo, viskas gerai :)

Evelina rašė...

Labas, gal galetum atsiusti savo el. pasto adresa i e.sernaite@publicum.lt? Noretumem Tave itraukti i "Augink atsakingai" projekta. Aciu :)